Servis online narudžbi – Tuzlafarm

Servis online narudžbi – Tuzlafarm

Poštovani kupci,

prateći svjetske trendove poslovanja ovim putem Vas želimo informisati da smo u rad zvanično pustili našu online trgovinu kako bismo vaše zadovoljstvo učinili još boljim obzirom da je to naša glavna motivacija u poslovanju.

Našu Online narudžbu možete pronaći preko našeg Web sajta www.tuzlafarm.com u dijelu Online narudžba. Potrudili smo se da dobrim dizajnom i funkcionalnošću korištenje naše Online narudžbe učinimo što jednostavnijim za vas. Omogućili smo vam brzi pregled asortimana kroz različite kriterije i ostale specifičnosti vezano za vaše i naše poslovanje posebno ističući sistem različitih cijena. Također, na našoj Online platformi za naručivanje u svakom momentu možete biti informisani o trenutno aktuelnim akcijama koje možete realizovati preko Tuzlafarma.

U narednom periodu ćemo nastaviti sa poboljšanjem i inovacijama na ovom servisu kako bi vam pružili što kvalitetniju uslugu putem Online narudžbe te i vas molimo za bilo kakve prijedloge za unaprijeđenje ukoliko ih budete imali.

Posjetite našu stranicu i iz udobnosti vašeg ureda ili doma možete naručivati robu!

Svakako želimo napomenuti da ćemo, kao i do sada, nastaviti redovnu komunikaciju sa vama koristeći dosadašnje kanale komunikacije kako biste bili informisani o svemu što je bitno za unaprijeđenje naše saradnje.

Sve dodatne informacije vezano za nabavku proizvoda putem online narudžbe možete dobiti od našeg prodajnog tima.

Prodaja Tuzla: tel.+387 35 321 203          e-mail: prodaja.tuzla@tuzlafarm.com

Prodaja Sarajevo: tel. +387 33 660 711   e-mail: prodaja.sarajevo@tuzlafarm.com

Vaš Tuzlafarm…