O NAMA

Mi smo TUZLA-FARM i Sarajevofarm – vodeća veledrogerija na području Bosne i Hercegovine. Naš cilj je da kontinuirano i predano radimo na poboljšanju kvalitete života kroz brigu o zdravlju svih građana. Mi smo Vaša veledrogerija! Uspješan i konkurentan brand! Razumijemo sveobuhvatne potrebe kupaca i medicinskog tržišta i strateški radimo na tome da sve strane budu snabdjevene lijekovima i medicinskom opremom u najkraćem vremenskom roku.

 

U skladu sa prostornim uslovima i dugoročnom razvojnom strategijom, krajem 2020. godine smo se odvažili na veliki investicijski projekt kojim smo osigurali uslove za dalji rast na postojećim i novim tržištima. Nova skladišna i administrativna zgrada unaprijedila je našu misiju da budemo bliži krajnjem korisniku, u trendu savremenog poslovanja i tako konkurentniji na tržištu.

 

Uvozimo i distribuiramo proizvode svih značajnih svjetskih proizvođača. Redovno sprovodimo uvoz lijekova koji su registrovani za područje Bosne i Hercegovine, interventni uvoz za sprovođenje kliničkih studija, kao i uvoz po posebnim zahtjevima kupaca uz odobrenje nadležnih institucija. Distribuiramo medicinsku opremu koja odgovara svim europskim i svjetskim standardima. Za cjelokupan program opreme osiguravamo servisnu mrežu, potrošni materijal te organizujemo edukaciju za rad na opremi i usavršavanje. Naš mladi tim stručnjaka zna odgovor na sve vaše potrebe iz oblasti zdravstvenog prometovanja, a ukazano povjerenje naših korisnika dodatno nas obavezuje na nastavak ustrajnosti na putu odgovornog poslovanja u svim segmentima djelovanja!

 

Etičke vrijednosti kojima se vodimo oblikovale su kulturu i definisale profil naše kompanije vodeći nas prema upravljanju i donošenju odluka. U težnji da učinimo našu kompaniju uspješnijom, kontinuirano vršimo edukaciju uposlenika i veliku pažnju ukazujemo značaju potencijala pojedinca. Vjerujemo da zasluga za naš uspjeh leži u tome da zapošljavamo talentovane, kreativne i predane ljude kojima, istovremeno, nudimo zdravu radnu okolinu koja prepoznaje i potiče kreativnost.

 

Politiku kvalitete rada temeljimo na međunarodnim normama u poslovanju. Ponosni smo na činjenicu da su djeca naših uposlenika naši stipendisti bez obzira na izbor fakulteta i bez obaveze zapošljavanja nakon završenog studija. Naši uposlenici aktivno podržavaju rad Fondacije Alija Omerhodžić koja je usmjerena na poboljšanje uslova školovanja omladine.

TUZLA-FARM, VAŠA VELEDROGERIJA

Vaš višedecenijski pouzdan poslovni partner