Loading...

TUZLA-FARM je jedna od vodećih veledrogerija na području Bosne i Hercegovine koja iz godine u godinu bilježi rast u svim segmentima svog poslovanja.

 

TUZLA-FARM ključ poslovnog uspjeha ima u dostavljanju farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme vrhunskog kvaliteta po najboljoj cijeni i u najkraćem vremenskom roku prema svim svojim klijentima.

 

TUZLA-FARM je prisutan u farmaceutskoj i medicinskoj industriji više od 17 godina. Uspješan razvojni put i dugovječnost u direktnoj su vezi sa odanošću kupcima i predanosti poslu. Stečeno iskustvo u okviru osnovne djelatnosti, odnosno marketinga i distribucije farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme, primjenjeno je na izgradnju kompanije u obliku u kojem ona danas djeluje.

 

TUZLA-FARM, u lancu uspostavljanja kvalitetne brige o zdravlju, posjeduje veledrogeriju kao jednu od vitalnih karika svoga poslovanja. U trendu savremenog poslovanja, svojim klijentima nastojimo pružiti što kvalitetniju uslugu s ciljem zadovoljenja njihovih želja i potreba. Poštivanje zahtjeva kupaca i rokova isporuke su vrline koje našu kompaniju čine prepoznatljivom i time veoma konkurentnom na tržištu. Upravo to je osnova produžetka dobrih odnosa sa klijentima na čemu kontinuirano i predano radimo.

 

TUZLA-FARM je prepoznatljiv po stalnom praćenju dešavanja na tržištu farmaceutike i medicine, adekvatnom i pravovremenom prilagođavanju uslovima tržišta To je omogućilo da kompanija svojim radom i poslovnošću privuče niz novih partnera i na tome gradi partnerski odnos. Sve navedeno je omogućilo ovakav stepen razvoja kompanije i ugled koji TUZLA-FARM uživa kod klijenata.

 

Najveći i tehnološki najnapredniji distributer farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme

 

TUZLA-FARM je prepoznata i vrlo cijenjena kompanija u industriji farmaceutskih proizvoda. Nudimo dovoljan broj razloga zašto odabrati nas za svog strateškog partnera u poslovanju.

 

U ponudi imamo široku paletu proizvoda i stoga smo odličan poslovni izbor u svim oblastima farmacije i medicine. Aktivno radimo na predstavljanju proizvoda vrhunskog kvaliteta i trudimo se uvoditi svjetske trendove iz oblasti našeg poslovanja. Uz pomoć stručnih znanja i sposobnosti našeg tima, uspostavljamo nove poslovne ciljeve i definišemo tehnološke trendove.

 

Etičke vrijednosti kojima se vodimo oblikovale su kulturu i definisale karakter naše kompanije vodeći nas prema upravljanju i donošenju odluka. U težnji da učinimo našu kompaniju uspješnijom, kontinuirano vršimo optimizaciju poslovnih procesa razvijajući novi sistem poslovanja i upravljanja kvalitetom u skladu sa ISO standardima.

 

Područja koje pokrivamo su: Tuzla, Sarajevo, Mostar, Zenica, Bihać, Bijeljina, Banja Luka i regija zapadne Hercegovine.

 

Imamo jasne ciljeve i znamo čemu težimo - osvojiti novo i povećati prisutnost na postojećem tržištu, poboljšati operativni rad i učvrstiti veze sa partnerima, dostavljati proizvode i obavljati usluge efektivnije i uspješnije, raditi prema ISO standardima čime ćemo postaviti čvrste temelje budućim generacijama.

 

 

Naše misli i ideje su već u budućnosti!

 

Planiramo izgraditi mrežu veledrogerija koje će djelovati u svim regijama Bosne i Hercegovine i postati prva veledrogija koja će teritorijalno pokriti cijelu državu. U toj viziji obećavamo odličan odgovor na želje i potrebe naših kupaca i dobavljača.

 

Vrhunskom uslugom se trudimo osigurati kvalitetno poslovanje i zadržati povjerenje poslovnih partnera. Osjećamo odgovornost prema našim uposlenicima, našim kupcima, ali i cjelokupnoj zajednici.

 

TUZLA-FARM pridaje veliki značaj potencijalu pojedinca. Vjerujemo da zasluga za naš uspjeh leži u tome da zapošljavamo talentovane, kreativne i predane ljude kojima, istovremeno, nudimo zdravu radnu okolinu koja prepoznaje i potiče kreativnost.

 

Odanost, kreativnost, istrajnost i zadovoljstvo uposlenika su blokovi kojima gradimo našu kompaniju. Iako se može činiti da su naši zahtjevi za određene radne pozicije nesavladivi, vjerujemo da kroz timski rad i poticajnu klimu unutar naše organizacije vrlo brzo svaki uposlenik ostvari i više od traženog.

 

Edukacija
Potičemo sve uposlenike ka daljem školovanju i edukaciji. Svi troškovi edukacije idu na teret kompanije, a radno vrijeme se adaptira u skladu sa obavezama „novog studenta“.

 

Stipendije
Djeca svih uposlenih koji su redovni studenti obavezno primaju stipendiju bez obzira na izbor fakulteta i bez obaveze zapošljavanja u Tuzlafarmu nakon završenog studija.