Loading...

Pridružene firme

Federacija BiH i RS

 

SARAJEVO-FARM d.o.o. Sarajevo/ BANJALUKAFARM-PLUS Banja Luka d.o.o.

 

U nastojanju da se pozicioniramo na cjelokupno tržište Bosne i Hercegovine, osnovali smo nekoliko „kćerki firmi“, i to: SARAJEVO-FARM d.o.o. Sarajevo i BANJALUKAFARM-PLUS Banja Luka d.o.o.. Na ovaj način smo postali prva veledrogerija u BiH koja je zastupljena u Federaciji BiH i Republici Srpskoj. Cilj nam je da u svakom od ovih regiona postanemo prepoznatljivi u lokalnim okvirima.

Za sada su odabrana područja koja prednjače u ekonomskom razvoju dok u budućnosti planiramo osnivanje novih firmi i u ostalim dijelovima zemlje.


Našim djelovanjem smo novom tržištu osigurali:

  • jačanje kontrole kvaliteta poslovanja;

  • bržu isporuku svih naših proizvoda;

  • sigurna radna mjesta;

  • stipendiranje studenata i stručno usavršavanje zaposlenika i

  • pouzdanog distributera.

 

 

http://tuzlafarm.com/userfiles/image/mapa_farm.jpg

 

 

PZU APOTEKA ALMA


Apoteka Alma nalazi se u centru Tuzle i u potpunom je vlasništvu kompanije TUZLA-FARM. Svojim klijentima obezbjeđuju široku paletu lijekova renomiranih farmaceutskih kompanija, uključujući i lijekove sa esencijalne liste propisane od strane zavoda zdravstvenog osiguranja. Ujedno, Apoteka Alma je Vaša adresa ukoliko ste u potrazi za kozmetičkim ili medicinskim preparatima jer ćete na jednom mjestu pronaći odličan izbor, dobiti stručan savjet i kupiti ono što Vam je potrebno uz garantovano povoljnu cijenu.

Poslovanje i imidž apoteke Alma zasnovano je na našim temeljnim principima da svaki pacijent zaslužuje profesionalnu brigu i prihvatljive cijene. Dobra lokacija naših apoteka, uređen interijer, komunikativno i susretljivo osoblje pomogli su nam redefinisati značenje visoko kvalitetnih farmaceutskih usluga.